Σπάτε τα αυγά σε ένα μπολ και με ένα σύρμα τα χτυπάτε καλά προσθέτοντας αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μαζί με τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, τον μαϊντανό, το θυμάρι και την ρίγανη.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε το μείγμα από τα αυγά στο τηγάνι και όταν η ομελέτα ψηθεί λίγο τοποθετείτε από πάνω τις φέτες Arla Protein 5%, διπλώνετε την ομελέτα και την αποσύρετε από το τηγάνι σε ένα πιάτο.
Τοποθετείτε από πάνω τα τοματίνια και την καπνιστή γαλοπούλα, Arla Protein cottage cheese και τέλος την baby ρόκα και σερβίρετε.