"ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ"
To Arla Protein, μέσω του προγράμματος "Υιοθετήστε έναν αθλητή", στηρίζει τους αθλητές Βασιλεία Καραχάλιου (Ιστιοπλοΐα),  Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση),  Ελισάβετ Πεσιρίδου (Στίβος) και Περικλή Ηλία (Ορεινή Ποδηλασία), συμβάλλοντας έμπρακτα στο στόχο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που είναι η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση με τα ελληνικά χρώματα.

" Τα περισσότερα γεύματα, τα καταναλώνω εν  πλω, γι’ αυτό και η αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας και η αποκατάσταση της φθοράς των ιστών, από την υπερβολική προπόνηση, απαιτεί την άμεση κάλυψη τόσο των υδατανθράκων, όσο και της πρωτεΐνης. "

" Το άθλημά μου, απαιτεί ώρες κοπιαστικής δουλειάς μέσα στο νερό. Η κόπωση επηρεάζει και την εγκεφαλική λειτουργία. Η σωστή τροφοδοσία είναι σημαντική. Λόγω της  ιδιαιτερότητας του αθλήματος, η τροφή μου πρέπει να είναι ελαφριά, χωρίς να με βαραίνει, δίνοντάς μου όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μαζί με την κατάλληλη ποσότητα  υδατάνθρακα και πρωτεΐνης. "

" Η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα είναι για το άθλημά μου βασικά χαρακτηριστικά. Αυτό απαιτεί από το σώμα  μου πολλές ώρες προπόνησης και μια αυξημένη σωματοδομή, χαμηλή σε λίπος και  υψηλή σε μυική μάζα. "

" Η ποδηλασία είναι ιδιαίτερο άθλημα αντοχής, αλλά και ταχύτητας. O ποδηλάτης καλείται  να έχει το σωστό σωματικό βάρος για να πετύχει τις ιδανικές επιδόσεις και το αυξημένο  λίπος είναι πάντα εμπόδιο. Οι αναλογίες υδατανθράκων - λιπαρών - πρωτεΐνης  χρειάζεται  να σχεδιάζονται ακριβώς . "