Υγεία

Aσφαλεια και ανιχνευσιμοτητα τροφιμων

Ξέρουμε ότι θα εξακολουθήσετε να αγοράζετε τα προϊόντα μας μόνο εάν το τυρί, το βούτυρο, το γάλα σε σκόνη και τα υπόλοιπα προϊόντα μας έχουν υπέροχη γεύση και σας κρατούν υγιείς.

Οι παραγωγοί της Arla έχουν το δικό τους μοναδικό πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας Arlagården®, το οποίο θέτει υψηλά πρότυπα για την παραγωγή του γάλακτος. Ξέρουμε ανά πάσα στιγμή από ποιες φάρμες προέρχεται το γάλα που χρησιμοποιείται στα προϊόντα Arla που καταναλώνετε.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα ποιότητας Arlagården

Στα γαλακτοκομεία μας, όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με το σύστημα της υψηλότερης δυνατής ασφάλειας τροφίμων και όλα τα γαλακτοκομικά μας προϊόντα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με ένα ή περισσότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Διαθέτουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εφαρμόζουμε όλες τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. 

Εάν ξαφνικά εντοπίσουμε κάποια παράβαση οπουδήποτε, να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε αμέσως, υποβάλλοντας αναφορά στις αρμόδιες αρχές τροφίμων, θα αποσύρουμε τα προϊόντα που ενδέχεται να παρουσιάζουν πρόβλημα, θα εντοπίσουμε την αιτία και θα λύσουμε το πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τoυς κανόνες ασφάλειας τροφίμων στα γαλακτοκομεία μας