
Ζυμαρικά με μανιτάρια και Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα

Εκτέλεση
Συχνές ερωτήσεις για τα ζυμαρικά με μανιτάρια και Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
Ιδανικά χρησιμοποιείτε λιγκουίνι, ταλιατέλες ή φετουτσίνι, όπως προτείνεται στη συνταγή.
Ναι, πρέπει να στραγγίσετε καλά τα ζυμαρικά πριν τα αναμείξετε με τη σάλτσα, αλλά μπορείτε να κρατήσετε λίγο από το νερό βρασμού για να ρυθμίσετε την υφή αν χρειαστεί.
Προτιμήστε λευκά μανιτάρια champignon, όπως αναφέρεται στη συνταγή, για ήπια και ευχάριστη γεύση.
Αφαιρείτε το φύτρο από το σκόρδο γιατί είναι πιο σκληρό και πικρό, και μπορεί να δώσει ανεπιθύμητη γεύση στη σάλτσα.
Τα μανιτάρια σωτάρονται για περίπου 5-7 λεπτά, μέχρι να βγάλουν τους χυμούς τους και να μαλακώσουν καλά.
Προσθέτετε το Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα αφού τα μανιτάρια βγάλουν τους χυμούς τους και έχετε χαμηλώσει τη φωτιά, ανακατεύοντας για περίπου 2 λεπτά.
Απλώς ανακατεύετε το τυρί κρέμα με τα μανιτάρια σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 λεπτά, χωρίς να βράσετε δυνατά, ώστε να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.
Μπορείτε να προσθέσετε λίγο από το νερό βρασμού των ζυμαρικών στη σάλτσα για να την αραιώσετε ελαφρώς χωρίς να χάσει γεύση ή κρεμώδη υφή.
Ναι, μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια κοτόπουλου ψημένου ή σοταρισμένου και φρέσκο σπανάκι για πιο πλούσια γεύση και θρεπτική αξία.
Η καλύτερη γαρνιτούρα είναι φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός, όπως προτείνεται, που δίνει φρεσκάδα και άρωμα στο πιάτο.
Υλικά
Ζυμαρικά 500γρ. (κατα προτίμηση λιγκουίνι, ταλιατέλες ή φετουτσίνι)
|
1 πακέτο |
---|---|
Ελαιόλαδο
|
|
Μανιτάρια champignon λευκά
|
350 γρ. |
Σκελίδα σκόρδου
|
1 |
200 γρ. | |
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανός
|