Quiche Lorraine
Για 4 ατομικές τάρτες Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 17-20 λεπτά
Υλικά
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
300 γρ. |
|---|---|
| 170 γρ. | |
|
2 κρόκους αυγά
|
|
|
Χυμός λεμονιού
|
1 κ.σ. |
|
Μπέικον ψιλοκομμένο
|
10 φέτες |
| 160 γρ. | |
|
5 αυγά
|
|
|
Κρέμα γάλακτος
|
450 γρ. |
|
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|
Εκτέλεση
Η παραπάνω συνταγή περιλαμβάνεται στο βιβλίο Εύκολες Συνταγές με Τυριά του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2010 απο τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Quiche Lorraine