Ψαρονέφρι γεμιστό με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
Ζουμερό ψαρονέφρι, γεμιστό με Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα, baby σπανάκι και δαμάσκηνα. Μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου
Υλικά
|
Ψαρονέφρι
|
2 φιλέτα |
|---|---|
|
Ελαιόλαδο
|
4 κ.σ. |
| 250 γρ. | |
|
Δαμάσκηνα αποξηραμένα
|
8 |
|
Baby σπανάκι
|
40 γρ. |
|
Βερίκοκα αποξηραμένα
|
8 |
|
Baby πατάτες κομμένες στη μέση
|
12 |
|
Καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια
|
6 |
| 80 γρ. | |
|
Θυμάρι
|
4 κλωναράκια |
Για τη σάλτσα
|
Λευκό κρασί
|
200 ml |
|---|---|
|
Ζωμό μοσχάρι
|
400 ml |
|
Αλεύρι
|
1 κ.γ. |
| 2 κ.σ. | |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση
Εκτέλεση για το γεμιστό ψαρονέφρι