Παπαρδέλες με σπανάκι, παντζαρόφυλλα και τυρί κρέμα
Ανάλαφρη και πεντανόστιμη συνταγή με ζυμαρικά και τρυφερό σπανάκι αλλά και παντζαρόφυλλα. Η κρέμα δίνει την πλούσια και χορταστική γεύση. Μια συνταγή της Ντίνας Νικολάου.
Υλικά
|
Παπαρδέλες
|
400 γρ. |
|---|---|
|
Σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), πλυμένο, στεγνωμένο και χοντροκομμένο
|
350 γρ. |
|
Μικρά φύλλα απο παντζάρια
|
100 γρ. |
|
Ελαιόλαδο
|
3 κ.σ. |
| 1 κ.σ. | |
|
Σκελίδα σκόρδου λιωμένη
|
1 |
|
Κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
|
1 |
|
Λευκό κρασί
|
1 φλιτζάνι |
| 200 γρ. | |
|
Μουστάρδα απαλή
|
2 κ.σ. |
|
Γάλα φρέσκο
|
1 φλιτζάνι |
|
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση
Διαδικασία για τις παπαρδέλες με σπανάκι