Μπριζόλες λαιμού στο τηγάνι περιχυμένες στο τέλος με αρωματικό βούτυρο Lurpak
20 λεπ
Μια συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
Υλικά
|
2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού χωρίς κόκαλο
|
|
|---|---|
|
Ελαιόλαδο
|
2 κ.σ. |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Για το αρωματικό βούτυρο
| 125 γρ. | |
|
Ξύσμα απο 1 λάιμ
|
|
|
Χυμό απο μισό λάιμ
|
|
|
2 κουταλιές σχοινόπρασα ψιλοκομμένο
|
|
|
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
|
|
Γλυκιά πάπρικα
|
1 κ.γ. |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση