Κοτόπουλο με μαρινάδα μπύρας και dip φρέσκου τυριού κρέμα
50 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
&format=jpg)
Ένα ζουμερό ψητό κοτόπουλο είναι μια απο τις γεύσεις στις οποίες κανείς δε λέει όχι. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μας κάνει μια ακόμα καλύτερη πρόταση, με μαρινάδα μπύρας και μια υπέροχη σως φρέσκου τυριού κρέμα Arla, μαζί με ψητά λαχανικά. Λαχταριστό!
Υλικά
Κοτόπουλο ολόκληρο, ξεκοκαλισμένο
|
1 |
---|
Για τη μαρινάδα μπύρας
Κρεμμύδια κομμένο σε λεπτές φέτες
|
100 γρ. |
---|---|
Σκόρδα ψιλοκομμένο
|
5 γρ. |
Ηλιέλαιο
|
100 γρ. |
50 γρ. | |
Μπύρα
|
250 γρ. |
Μουστάρδα
|
150 γρ. |
Χυμός λεμονιού
|
100 γρ. |
Καστανή ζάχαρη
|
60 γρ. |
Worcester sauce
|
20 γρ. |
Για τα ψητά λαχανικά
Κολοκύθι
|
1 |
---|---|
Μελιτζάνα
|
1 |
Πράσινη πιπέρι
|
1 |
Κόκκινη πιπέρι
|
1 |
Κίτρινη πιπέρι
|
1 |
Μανιτάρια πλευρώτους
|
200 γρ. |
Ελαιόλαδο
|
6 κ.σ. |
Κρέμα βαλσάμικο
|
30 ml |
Για το dip
150 γρ. | |
Ελαιόλαδο
|
30 γρ. |
Λιαστές ντομάτες
|
150 γρ. |
Αλάτι
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση
Εκτέλεση
Βίντεο
