Κέικ πορτοκαλιού σε φύλλο κρούστας γεμιστό με ganache
  • Arla
  • Συνταγές
  • Κέικ πορτοκαλιού σε φύλλο κρούστας γεμιστό με ganache

Κέικ πορτοκαλιού σε φύλλο κρούστας γεμιστό με ganache

Μοσχοβολιστό και βελούδινο. Ενώ δεν έχει σιρόπι, είναι ιδιαίτερα ζουμερό αφού τα πορτοκάλια του χαρίζουν υδαρή υφή. Το φύλλο του, τραγανό και η «καρδιά» του σοκολατένια! Είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή της Ντίνας Νικολάου!

Εκτέλεση

Υλικά

7 φύλλα κρούστας
Βούτυρο Lurpak μαλακωμένο
200 γρ.
2 μεγάλα πορτοκάλια
Ζάχαρη
375 γρ.
170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. πούδρα αμυγδάλου
1½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
9 αυγά
Για την ganache
Σοκολάτα
200 γρ.
200 γρ. Arla κρέμα γάλακτος
Για το σερβίρισμα
Διακοσμητικά ζαχαρωτά
Ζάχαρη άχνη