Fettuccini με σολομό και σπαράγγια

Fettuccini με σολομό και σπαράγγια

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα σπαράγγια, τα βράζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τρίβουμε το κρεμμύδι. Κόβουμε το σολομό σε κύβους.
  • Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε το βούτυρο με τα κρεμμύδια και τα βράζουμε μαζί με το σολομό και το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά για περίπου 8 λεπτά.
  • Αναμιγνύουμε την κρέμα, το ζουμί που έχουμε βράσει το σολομό και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Προσθέτουμε το σολομό και τα κρεμμύδια στη σάλτσα. Βράζουμε τα ζυμαρικά. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με Αυθεντικό Δανέζικο σκληρό τυρί τριμμένο.

Υλικά

Σπαράγγια
400 γρ.
3 κρεμμύδια
400 γρ. σολομού
Βούτυρο Lurpak
40 γρ.
Λευκό κρασί
200 ml
Κρέμα γάλακτος
150 ml
Νερό απο τον βρασμένο σολομό
200 ml
Fettuccini ή ζυμαρικά
400 γρ.
Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί τριμμένο
200 γρ.
Αλάτι
Πιπέρι