Burgers μοσχαρίσια με blue cheese sauce και μανιτάρια
30 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Δοκιμάστε μια υπέροχη συνταγή για ένα απο τα πιο εύκολα και εθιστικά μπέργκερς της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για τα burgers
Για τα μανιτάρια
Για την blue cheese sauce
Συναρμολόγηση
Συμβουλή σερβιρίσματος
Επειδή η σάλτσα με το μπλε τυρί είναι αρκετή, βάλτε όση περισσέψει σε ένα μπολάκι και σερβίρετέ την με πατάτες τηγανητές.
Υλικά
Για τα burgers
Κιμάς μοσχαρίσιος από σπάλα, περασμένος μια φορά
|
1 κ. |
---|---|
Κρεμμύδι μικρό, τριμμένο στον τρίφτη και καλά στυμμένο
|
1 |
Αυγό
|
1 |
Ψωμί (σε ψίχουλα)
|
80 γρ. |
2 κουταλιές | |
Σκόρδα σκόνη
|
1 κ.γ. |
Μεγάλα στρογγυλά ψωμάκια μπριός για burger
|
4 |
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
|
Αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε λεπτές φέτες
|
100 γρ. |
Για τα μανιτάρια
Μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες
|
250 γρ. |
---|---|
80 γρ. | |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Σκόρδα σκόνη
|
½ κ.γ. |
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Για την blue cheese sauce
250 γρ. | |
200 γρ. | |
Μαγιονέζα
|
100 γρ. |
Σκόρδα σκόνη
|
½ κ.γ. |
Worcester sauce
|
2 κουταλιές |
Λίγο αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|