Burgers μοσχαρίσια με blue cheese sauce και μανιτάρια
30 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
&format=jpg)
Δοκιμάστε μια υπέροχη συνταγή για ένα απο τα πιο εύκολα και εθιστικά μπέργκερς της ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
Για τα burgers
Κιμάς μοσχαρίσιος από σπάλα, περασμένος μια φορά
|
1 κ. |
---|---|
Κρεμμύδι μικρό, τριμμένο στον τρίφτη και καλά στυμμένο
|
1 |
Αυγό
|
1 |
Ψωμί (σε ψίχουλα)
|
80 γρ. |
2 κ.σ. | |
Σκόρδα σκόνη
|
1 κ.γ. |
Μεγάλα στρογγυλά ψωμάκια μπριός για burger
|
4 |
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
|
Αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε λεπτές φέτες
|
100 γρ. |
Για τα μανιτάρια
Μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες
|
250 γρ. |
---|---|
80 γρ. | |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Σκόρδα σκόνη
|
½ κ.γ. |
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Για την blue cheese sauce
250 γρ. | |
200 γρ. | |
Μαγιονέζα
|
100 γρ. |
Σκόρδα σκόνη
|
½ κ.γ. |
Worcester sauce
|
2 κ.σ. |
Λίγο αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση
Για τα burgers
Για τα μανιτάρια
Για την blue cheese sauce
Συναρμολόγηση
Επειδή η σάλτσα με το μπλε τυρί είναι αρκετή, βάλτε όση περισσέψει σε ένα μπολάκι και σερβίρετέ την με πατάτες τηγανητές.
