Bruschetta με Arla Protein Cottage Cheese και αβοκάντο

Bruschetta με Arla Protein Cottage Cheese και αβοκάντο

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε το αβοκάντο από τη φλούδα και το κουκούτσι και το κόβουμε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι.
  • Αφαιρούμε από τη ντομάτα τη φλούδα και τους σπόρους και τη κόβουμε σε κύβους. Αναμιγνύουμε το Arla Protein Cottage Cheese με τα κομμάτια αβοκάντο και τους κύβους ντομάτας.
  • Βάζουμε τις φέτες ψωμιού στη φρυγανιέρα. Κόβουμε το σκόρδο στη μέση και το τρίβουμε επάνω στο ζεστό ψωμί. Μοιράζουμε πρώτα λίγη σαλάτα επάνω στο ψωμί, μετά το μείγμα του Arla Protein Cottage Cheese και στο τέλος την υπόλοιπη σαλάτα. Σερβίρουμε αμέσως.
Συμβουλές

Το Arla Fioccolat Cottage Cheese είναι πολύ νόστιμο πάνω σε ψητή πατάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι

Υλικά

1 ώριμο αβοκάντο (περίπου 150γρ.)
1 ντομάτες (περίπου 125γρ.)
Arla Protein Cottage Cheese
200 γρ.
Σκόρδο
1 σκελίδα
Χωριάτικο ψωμί (περίπου 200γρ.)
4 φέτες
Σαλάτας π.χ. ρόκα ή φύλλα από παντζάρι
25 γρ.