Baby πατάτες βουτυράτες με θυμάρι και σκληρό τυρί Δανίας
  • Arla
  • Συνταγές
  • Baby πατάτες βουτυράτες με θυμάρι και σκληρό τυρί Δανίας

Baby πατάτες βουτυράτες με θυμάρι και σκληρό τυρί Δανίας

20

Εκτέλεση

  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις baby πατάτες στα 8 και τις βάζετε σε ένα μπολ.
  • Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  • Σοτάρετε τις πατάτες για 3-4 λεπτά και προσθέτετε το βούτυρο.
  • Συνεχίζετε το σοτάρισμα σε λίγο πιο σιγανή φωτιά για άλλα 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες προσθέτετε το φρέσκο θυμάρι, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και αποσύρετε από την φωτιά.
  • Σερβίρετε σε μικρά ατομικά πορσελάνινα μπολ πασπαλίζοντας σκληρό τυρί Δανίας από πάνω. Μια συνταγή απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

Υλικά

Πατάτες (baby potatoes)
30
Ελαιόλαδο
1 κουταλιά
Βούτυρο Lurpak
4 κουταλιές
Φρέσκο θυμάρι
2 κουταλιές
Arla Αυθεντικό Δανέζικο Σκληρό Τυρί τριμμένο
150 γρ.
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι