Αλμυρά ταρτάκια με μοτσαρέλα
Μια διαφορετική και νόστιμη τάρτα για όλους όσους αγαπούν τις ελιές. Σερβίρετε με ανάμεικτη σαλάτα και ψητές ντομάτες.
Υλικά
|
Καθαρισμένα φρέσκα κρεμμυδάκια (ή κατεψυγμένα μικρά κρεμμύδια)
|
200 γρ. |
|---|---|
|
Σφολιάτα (περίπου 35 cm διάμετρος)
|
1 πακέτο |
|
Αυγά
|
3 κενή μονάδα |
|
Γάλα
|
100 ml |
|
Χοντρό αλάτι
|
½ κ.γ. |
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
1 πρέζα |
| 100 γρ. | |
|
Μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
|
125 γρ. |
|
Πράσινες ελιές
|
125 γρ. |
|
Φρέσκο θυμάρι
|
10 κλωναράκια |
|
Ψητές ντομάτες
|
κενή μονάδα |
|
Πράσινη σαλάτα ανάμεικτη
|
100 γρ. |
|
Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
|
10 γρ. |
|
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
|
Βαλσάμικο ξύδι
|
1 κ.γ. |
Εκτέλεση
Χρόνοι ψησίματος