Αλμυρά ταρτάκια με μοτσαρέλα

Μια διαφορετική και νόστιμη τάρτα για όλους όσους αγαπούν τις ελιές. Σερβίρετε με ανάμεικτη σαλάτα και ψητές ντομάτες.
Υλικά
Καθαρισμένα φρέσκα κρεμμυδάκια (ή κατεψυγμένα μικρά κρεμμύδια)
|
200 γρ. |
---|---|
Σφολιάτα (περίπου 35 cm διάμετρος)
|
1 πακέτο |
Αυγά
|
3 κενή μονάδα |
Γάλα
|
100 ml |
Χοντρό αλάτι
|
½ κ.γ. |
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
1 πρέζα |
100 γρ. | |
Μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
|
125 γρ. |
Πράσινες ελιές
|
125 γρ. |
Φρέσκο θυμάρι
|
10 κλωναράκια |
Ψητές ντομάτες
|
κενή μονάδα |
Πράσινη σαλάτα ανάμεικτη
|
100 γρ. |
Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
|
10 γρ. |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Βαλσάμικο ξύδι
|
1 κ.γ. |
Εκτέλεση
Χρόνοι ψησίματος
