&w=375&h=265&mode=crop&ak=80b3352f&hm=51326349)
Χωνάκια κανταΐφι με πικάντικη κρέμα τυριού
55 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Πολύ γρήγορος και έξυπνος μεζές που μπορείτε να σερβίρετε σε cocktail party ή σε brunch, συνοδεύοντάς τα με παγωμένη μπύρα. Τα μπαχαρικά μπορούν να αυξηθούν αν θέλετε ακόμα πιο πικάντικη γεύση. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Εκτέλεση
Για τα χωνάκια
Για την κρέμα
Συναρμολόγηση
Υλικά
Φύλλο κανταΐφι
|
400 γρ. |
---|---|
100 γρ. |
Για τη γέμιση
400 γρ. | |
100 ml | |
Πάπρικα καπνιστή
|
½ κ.γ. |
Πιπέρι καγιέν
|
½ κ.γ. |
Λεμόνια
|
1 κ.γ. |
Άνηθος και λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
|
2 κουταλιές |
Πιπέρι Φλωρίνης, πολύ ψιλοκομμένη + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
|
½ |
Αλάτι
|