Χωνάκια κανταΐφι με πικάντικη κρέμα τυριού
55 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
&format=jpg)
Πολύ γρήγορος και έξυπνος μεζές που μπορείτε να σερβίρετε σε cocktail party ή σε brunch, συνοδεύοντάς τα με παγωμένη μπύρα. Τα μπαχαρικά μπορούν να αυξηθούν αν θέλετε ακόμα πιο πικάντικη γεύση. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
Φύλλο κανταΐφι
|
400 γρ. |
---|---|
100 γρ. |
Για τη γέμιση
400 γρ. | |
100 ml | |
Πάπρικα καπνιστή
|
½ κ.γ. |
Πιπέρι καγιέν
|
½ κ.γ. |
Λεμόνια
|
1 κ.γ. |
Άνηθος και λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
|
2 κ.σ. |
Πιπέρι Φλωρίνης, πολύ ψιλοκομμένη + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
|
½ |
Αλάτι
|
Εκτέλεση
Για τα χωνάκια
Για την κρέμα
Συναρμολόγηση
