Χωνάκια κανταΐφι με πικάντικη κρέμα τυριού
55 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Πολύ γρήγορος και έξυπνος μεζές που μπορείτε να σερβίρετε σε cocktail party ή σε brunch, συνοδεύοντάς τα με παγωμένη μπύρα. Τα μπαχαρικά μπορούν να αυξηθούν αν θέλετε ακόμα πιο πικάντικη γεύση. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
|
Φύλλο κανταΐφι
|
400 γρ. |
|---|---|
| 100 γρ. |
Για τη γέμιση
| 400 γρ. | |
| 100 ml | |
|
Πάπρικα καπνιστή
|
½ κ.γ. |
|
Πιπέρι καγιέν
|
½ κ.γ. |
|
Λεμόνια
|
1 κ.γ. |
|
Άνηθος και λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
|
2 κ.σ. |
|
Πιπέρι Φλωρίνης, πολύ ψιλοκομμένη + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
|
½ |
|
Αλάτι
|
Εκτέλεση
Για τα χωνάκια
Για την κρέμα
Συναρμολόγηση