Χορτόπιτα με παραδοσιακό φύλλο
1 ω 10 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Μια λαχταριστή πίτα για το πασχαλινό σας τραπέζι και όχι μόνο. Ετοιμάστε την με την υπέροχη συνταγή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υλικά
|
Φύλλο κρούστας, παραδοσιακά, λεπτά
|
6 φύλλα |
|---|---|
Για τη γέμιση
|
Σπανάκι
|
1 κ. |
|---|---|
|
Βλίτα
|
½ κ. |
|
Αντίδια
|
½ κ. |
|
Σέσκουλα
|
½ κ. |
|
Κρεμμύδι
|
1 |
|
Πράσο
|
1 |
|
Φρέσκα φρέσκα κρεμμυδάκια
|
3 |
| 3 κ.σ. | |
| 300 γρ. | |
|
Αυγά
|
2 |
|
Μυρώνι ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
|
Μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
|
Άνηθος ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
|
Καυκαλήθρα ψιλοκομμένο
|
½ ματσάκι |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση