Τυροπιτάκι με Arla Ηavarti και Φρέσκο τυρί Κρέμα

Τυροπιτάκι με Arla Ηavarti και Φρέσκο τυρί Κρέμα

Rating (0 votes)

My rating

Τυροπιτάκι με Arla Ηavarti και Φρέσκο τυρί Κρέμα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

  • ΄450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 συσκευασία βούτυρο Lurpak 250γρ.
  • 1 & 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

  • 300 γρ. Arla Φρέσκο τυρί Κρέμα
  • 150 γρ. τυρί Arla Havarti
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 2 κουταλιές της σούπας μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

1) Σε ένα μπολ βάζουμε το μισό αλεύρι και σταδιάκα προσθέτουμε το βούτυρο και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο αλέυρι μέχρι να ομογενοποιηθεί. 2) Όταν είναι έτοιμο το μείγμα, το πλάθουμε ώστε να ανοίξει σε φύλλο και με ένα μαχαίρι το χωρίζουμε σε μικρά τμήματα. 3) Τεμαχίζουμε το Arla Havarti σε πολύ μικρά κομμάτια. 4) Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το Arla Φρέσκο Τυρι Κρέμα, το μοσχοκάρυδο και τον άνηθο αφού πρώτα τον έχουμε ψιλοκόψει. 5) Αφού έχει ομογενοποιηθεί το μείγμα μας, προσθέτουμε το Arla Havarti και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για λίγο ακόμα. 6) Βάζουμε περίπου μία κουταλιά από το μείγμα μας σε κάθε φύλλο και το κλείνουμε. Αφού κλείσει καλά, λαδώνουμε όλες τις επιφάνειες. 7) Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά και τα τυροπιτάκια μας είναι έτοιμα!