Τυρόπιτα στριφτή με πικάντικη κρέμα και μοτσαρέλα
1 ω 10 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Μια κλασική τυρόπιτα μεταμορφώνεται σε ένα λαχταριστό συνοδευτικό, ή ακόμα και πλήρες γεύμα, με γεύση που θα σας συναρπάσει! Μια συνταγή απο την Ντίνα Νικολάου.
Υλικά
Για τα φύλλα
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (και λίγο επιπλέον για το άνοιγμα των φύλλων)
|
500 γρ. |
|---|---|
|
Χλιαρό νερό (περίπου)
|
300 ml |
|
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
|
Αλάτι
|
1 κ.γ. |
Για τη γέμιση
|
Arla Φρέσκο Τυρί κρέμα
|
400 γρ. |
|---|---|
| 400 γρ. | |
|
3 μεγάλα αυγά
|
|
|
Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
|
50 ml |
|
Μουστάρδα πικάντικη
|
1 κ.σ. |
|
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
|
|
Λίγο ελαιόλαδο για τα φύλλα
|
Εκτέλεση
Για τα φύλλα
Για τη γέμιση και τις πίτες