Τυρόπιτα Κανταϊφι 4 Τυριά Αναποδογυριστή
Μαστιχωτή τυρόπιτα με πλούσια τυρένια γέμιση και τραγανή ροδοψημένη κρούστα κανταΐφι. Η γέμιση θυμίζει τυρόπιτα με μπεσαμέλ. Ψήστε το μέχρι να ροδοκοκκινίσει το κανταΐφι και να τσιχλώσουν τα 4 τυριά. Αναποδογυρίστε το κανταΐφι για πιο τραγανό και λαχταριστό αποτέλεσμα. Μια συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Υλικά
Υλικά για τη γέμιση
| 200 γρ. | |
|
Arla® Havarti
|
200 γρ. |
| 150 γρ. | |
|
Arla® Samsoe
|
150 γρ. |
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατα βούληση
|
|
|
2 πρέζες μοσχοκάρυδο
|
Για το κανταΐφι
|
1 συσκευασία φύλλο κανταΐφι κανταΐφι (500γρ.)
|
|
|---|---|
| 200 γρ. | |
|
3 μεγάλα αυγά
|
|
|
Γάλα
|
700 ml |
Εκτέλεση
Προετοιμασία για τη γέμιση
Εκτέλεση