• Το ψωμί πρέπει να είναι μπαγιάτικο και σχετικά ξερό. • Προτιμάτε το προζυμένιο ψωμί γιατί η ελαφρώς ξυνή του γεύση, δίνει ιδιαίτερη ένταση. • Αν σας αρέσει μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα και 3-4 ντοματίνια, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένα. • Ο άνηθος μπορεί να αλλάξει σε δυόσμο αλλά προσοχή στην ποσότητα γιατί η γεύση του είναι πιο δυνατή. 3-4 φυλλαράκια είναι υπέρ αρκετά. • Δοκιμάστε να «πανάρετε» τα τυρομπαλάκια με ψιλοκομμένα φρούτα… Βερίκοκα, φράουλες, ροδάκινο… θα σας εκπλήξει το αποτέλεσμα.