• Το ψωμί πρέπει να είναι μπαγιάτικο και σχετικά ξερό. • Προτιμάτε το προζυμένιο ψωμί γιατί η ελαφρώς ξυνή του γεύση, δίνει ιδιαίτερη ένταση. • Αν σας αρέσει μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα και 3-4 ντοματίνια, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένα. • Ο άνηθος μπορεί να αλλάξει σε δυόσμο αλλά προσοχή στην ποσότητα γιατί η γεύση του είναι πιο δυνατή. 3-4 φυλλαράκια είναι υπέρ αρκετά. • Δοκιμάστε να «πανάρετε» τα τυρομπαλάκια με ψιλοκομμένα φρούτα… Βερίκοκα, φράουλες, ροδάκινο… θα σας εκπλήξει το αποτέλεσμα.
Arla Φρέσκο τυρί κρέμα
|
400 γρ. |
---|---|
Χωριάτικο ψωμί κομμένες παχιές, χωρίς κόρα
|
2 φέτες |
Της σούπας ελαιόλαδο
|
2 κουταλιές |
1 κουταλιά της σούπας πετιμέζι
|
|
Του γλυκού τζίντζερ (πιπερόριζα) φρεσκοτριμμένο
|
1 κουταλάκι |
2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο (μόνο φύλλα)
|
|
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Σουσάμι καβουρδισμένο
|
|
---|---|
Κολοκυθόσποροι
|
|
Σουσάμι μαύρο
|
|
Παντζάρια βρασμένο σε μικρούς κύβους
|
|
Φρέσκα κεράσια ψιλοκομμένα
|