Τορτίγιες με κοτόπουλο, φρέσκο τυρί κρέμα και Arla Protein 5%
Τορτίγιες με κοτόπουλο, φρέσκο τυρί κρέμα και Arla Protein 5%
20
Μια συνταγή απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε λεπτά, κάθετα φιλετάκια.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο.
Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλο για 3-4 λεπτά και από τις 2 μεριές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα καθαρό πάγκο κουζίνας απλώνετε τις 4 τορτίγιες, τις αλείφετε με το φρέσκο τυρί κρέμα και τοποθετείτε 2 φέτες Arla Protein 5% στην κάθε μία.
Μοιράζετε ισομερώς τις φέτες τομάτας, τα φιλετάκια κοτόπουλου και τέλος το baby σπανάκι.
Τυλίγετε, κόβετε τις τορτίγιες σε μπουκιές και σερβίρετε σε ένα ξύλο κοπής.