Τορτίγια γεμιστή με αυγοσαλάτα με φρέσκο τυρί κρέμα και κάρυ
23 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Γρήγορη, απλή, νόστιμη. Μια συνταγή για τορτίγια με λαχταριστό φρέσκο τυρί κρέμα, απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υλικά
| 4 φέτες | |
|
Τορτίγιες
|
2 |
|
Γαλοπούλα καπνιστή
|
4 φέτες |
|
Ντομάτα κομμένη σε φέτες
|
½ |
|
Μαρούλι χοντροκομμένο
|
2 φύλλα |
Για την αυγοσαλάτα
|
Αυγά
|
4 |
|---|---|
| 200 γρ. | |
|
Κάρυ
|
2 κ.γ. |
|
Κουρκουμάς
|
1 κ.γ. |
|
Worcester sauce
|
2 κ.σ. |
|
Αγγουράκια τουρσί
|
3 |
|
Καλαμπόκι
|
80 γρ. |
|
Πράσινη πιπέρι
|
½ |
|
Κόκκινη πιπέρι
|
½ |
|
Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
|
3 κ.σ. |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση