Tάρτα με μανιτάρια, σπανάκι και μπλε τυρί Castello Danablu
55 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπ
Μια απολαυστική συνταγή, με την πλούσια γεύση του μπλε τυριού Castello Danablu, απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Υλικά
|
300 γρ. σπανάκι
|
|
|---|---|
|
2 μανιτάρια πορτομπέλο
|
|
|
1 πράσα ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό μέρος)
|
|
|
Ελαιόλαδο
|
2 κ.σ. |
|
Βούτυρο Lurpak
|
2 κ.σ. |
|
Arla Φρέσκο Τυρί κρέμα
|
120 γρ. |
| 80 γρ. | |
| 80 γρ. | |
|
Γάλα
|
125 γρ. |
|
125 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 36%
|
|
|
1 αυγά
|
|
|
1 κρόκο αυγά
|
|
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Για τη ζύμη
|
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
|
|---|---|
|
Αλάτι
|
5 γρ. |
| 125 γρ. | |
|
1 κρόκο αυγά
|
|
|
50 γρ. κρύο νερό
|
Εκτέλεση