1. Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισµένο νερό σύµφωνα µε τις οδηγίες του πακέτου, ύστερα τις σουρώνετε
και τις περιχύνετε µε κρύο νερό.
2. Καθαρίζετε τα σπαράγγια µε έναν αποφλοιωτή λαχανικών και στη συνέχεια τα δένετε ανά 8 µε ένα σπάγγο και τα βράζετε σε αλατισµένο νερό, για 6-8 λεπτά. Τα σπαράγγια τα δένουµε ώστε να µη σπάνε οι κορυφές τους κατά τη διάρκεια του βρασµού.
3. Κόβετε το κοµµάτι των σπαραγγιών από τη µέση και κάτω σε µικρά κοµµάτια και κρατάτε και τις κορυφές τους.
4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε µε το ελαιόλαδο και το βούτυρο Lurpak µαζί τα κοµµατάκια σπαραγγιών, αφού
τα αλατοπιπερώσετε, για 2 λεπτά, ανακατεύοντας µε µια κουτάλα.
5. Προσθέτετε στο τηγάνι τις ταλιατέλες, την τριµµένη Arla Mozzarella και τέλος τις κορυφές
των σπαραγγιών και ανακατεύετε µε ελαφρές κινήσεις.
6. Σερβίρετε στα πιάτα και πασπαλίζετε µε λίγο φρεσκοτριµµένο πιπέρι.
Από τον Σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου