Ταλιατέλες με Castello Danablu, κολοκυθάκια και τόνο
  • Arla
  • Συνταγές
  • Ταλιατέλες με Castello Danablu, κολοκυθάκια και τόνο

Ταλιατέλες με Castello Danablu, κολοκυθάκια και τόνο

https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-taliateles-me-mple-tyri/

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες (όπως οι ταλιατέλες).
  • Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε λωρίδες και το βασιλικό και τις ελιές σε μικρά κομμάτια.
  • Στραγγίζουμε τον τόνο και τον κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Θρυμματίζουμε το Castello Danablu. Κόβουμε το κρεμμύδι.
  • Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε βούτυρο Lurpak, σε χαμηλή φωτιά για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και τα τσιγαρίζουμε για περίπου 3 λεπτά, και στη συνέχεια τις λιαστές ντομάτες, το βασιλικό και τις ελιές, ανακατεύοντας ταυτόχρονα.
  • Στραγγίζουμε καλά τις ταλιατέλες, τις ανακατεύουμε με μία κουταλιά της σούπας Lurpak, προσθέτουμε το μίγμα με τα κολοκυθάκια και τις λιαστές ντομάτες , το Castello Danablu και τον τόνο και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

Υλικά

Μπλέ τυρί Castello Danablu
150 γρ.
Ταλιατέλες
350 γρ.
Λίγο αλάτι,μαύρο πιπέρι
2 κρεμμύδια
2 κολοκυθάκια
200 γρ. τόνο σε νερό
4 λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 ματσάκι βασιλικό
6 μαύρες ελιές
Βούτυρο Lurpak
30 γρ.