Σπαγγέτι με ντοματίνια

Σπαγγέτι με ντοματίνια

20
Χρόνος προετοιμασίας 10
Υπέροχο σπαγγέτι με ντοματίνια και τυρί κρέμα απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-spaghetti-ntomatinia-tyri-krema/

Εκτέλεση

  • Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και μετά σε λεπτά μπαστουνάκια.
  • Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και βράζετε τα σπαγγέτι μέχρι να είναι al dente.
  • Όση ώρα βράζουν τα ζυμαρικά τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ζεσταθεί και προσθέτετε το βούτυρο να λιώσει.
  • Προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύετε καλά μέχρι να ξεκινήσει να βγάζει τα αρώματα του το πιπέρι και προσθέτετε το γάλα μαζί με το φρέσκο τυρί κρέμα, ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί το φρέσκο τυρί κρέμα.
  • Προσθέτετε τα σπαγγέτι, μαζί με ελάχιστο από το νερό στο οποίο έβραζαν, μαζί με τα τοματίνια και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
  • Σερβίρετε σε ατομικά, βαθιά πιάτα με λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού από πάνω.

Υλικά

Μακαρόνια (σπαγγέτι)
125 γρ.
200 γρ.
Γάλα πλήρες
ml
1 κ.σ.
Τοματάκια
250 γρ.
Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικός
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι