Ριζότο με ποικιλία μανιταριών και λάδι τρούφας
40 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
Μια λαχταριστή συνταγή για ριζότο, απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υλικά
|
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
|
1 |
|---|---|
|
Ρύζι αρμπόριο
|
300 γρ. |
|
Ελαιόλαδο
|
2 κ.σ. |
| 4 κ.σ. | |
|
Μανιτάρια
|
250 γρ. |
|
Μανιτάρια πορτομπέλο
|
250 γρ. |
|
Μανιτάρια brown
|
250 γρ. |
|
Μανιτάρια porcini, αποξηραμένα
|
50 γρ. |
|
Λευκό κρασί
|
200 ml |
|
Ζωμός λαχανικών
|
800 ml |
|
Παρμεζάνα τριμμένη
|
120 γρ. |
|
Λάδι από τρούφα για το σερβίρισμα
|
|
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση