Quiche με γαλοπούλα
1 ω 20 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπ
Μια ακαταμάχητη συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
Για τη ζύμη
| 160 γρ. | |
|
Γιαούρτι στραγγιστό
|
360 γρ. |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
|
500 γρ. |
|
Αλάτι
|
Για τη γέμιση
| 40 γρ. | |
|
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
|
Πράσα (μόνο το λευκό και ανοιχτό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα
|
4 |
|
Φιλέτο γαλοπούλα κομμένο σε μικρούς κύβους
|
500 γρ. |
| 200 γρ. | |
|
Φρέσκα κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
|
3 |
|
Αυγά
|
4 |
|
Γιαούρτι στραγγιστό
|
300 γρ. |
|
Γάλα
|
200 ml |
|
Άνηθος ψιλοκομμένο
|
¼ ματσάκι |
|
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
|
¼ κ.γ. |
|
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση
Για τη ζύμη:
Για τη γέμιση:
Για την quiche