Κριθαράκι μέτριο
|
300 γρ. |
---|---|
Ελαιόλαδο
|
50 ml |
Βούτυρο Lurpak ανάλατο
|
100 γραμμάρια |
1 κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο τριμμένο
|
|
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ (πιπερόριζα) σκόνη
|
|
1 φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
|
|
1 λίτρο ζωμός απο γαρίδες
|
12 κεφάλια & κελύφη απο γαρίδες
|
|
---|---|
Ελαιόλαδο
|
40 ml |
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο σε σπόρους
|
|
Νερό
|
1 λίτρο |
Πιπέρι
|
1 ματσάκι μυρώνι
|
|
---|---|
1 ματσάκι ρόκα
|
|
Arla Φρέσκο τυρί κρέμα
|
200 γρ. |
Σκόρδο λιωμένη
|
1 σκελίδα |
Αλάτι & πιπέρι
|
12 γαρίδες μεγάλες, χωρίς κελύφη και έντερα (κρατάμε τα κεφάλια και τα κελύφη για τον ζωμό)
|
|
---|---|
Ελαιόλαδο
|
30 ml |
30γρ. βούτυρο Lurpak
|
|
1 κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο σε σκόνη
|
|
Μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
|
|
Αλάτι & πιπέρι
|