Πίτσα με χοιρινό ζαμπόν, πράσο και φρέσκο τυρί κρέμα
Μία πίτσα με φρέσκα υλικά, γεμάτα φυσικό άρωμα και γεύση, απο τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.
Υλικά
|
Σάλτσα τομάτας για πίτσα
|
300 γρ. |
|---|---|
|
Χοιρινό ζαμπόν
|
12 φέτες |
|
Τυρί Arla Mozzarella τριμμένο
|
150 γρ. |
|
3 μικρές αγκινάρες τουρσί
|
|
|
2 κουταλιές ελιές Καλαμών ροδέλα
|
|
|
Arla φρέσκο Τυρί κρέμα
|
250 γρ. |
Για τη ζύμη
|
Αλεύρι
|
300 γρ. |
|---|---|
|
150 γρ. νερό χλιαρό
|
|
|
Αποξηραμένη μαγιά
|
5 γρ. |
|
Ζάχαρη
|
1 πρέζα |
|
2 πρέζες αλάτι
|
|
|
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση
Εκτέλεση συνταγής