Πίτσα με Arla Havarti, προσούτο και ρόκα
Μια εκπληκτική συνταγή για pizza με λιωμένο Arla Havarti, προσούτο και ρόκα! Δοκιμάστε τη!
Υλικά
|
Αλεύρι μαλακό
|
250 γρ. |
|---|---|
|
Αποξηραμένη μαγιά
|
4 γρ. |
|
Ζάχαρη
|
1 πρέζα |
|
Αλάτι
|
1 πρέζα |
|
1 κουταλάκι θυμάρι
|
|
|
Ελαιόλαδο
|
2 κ.σ. |
|
Σάλτσα τομάτας
|
150 γρ. |
|
200 γρ. Arla® Havarti
|
|
|
16 λεπτοκομμένες φέτες προσούτο
|
|
|
Φρέσκα φύλλα απο ρόκα
|
Εκτέλεση