Αν ψήσετε παραπάνω πιπεριές, διατηρούνται στο ψυγείο για αρκετές ημέρες. Φυλάξτε τις σε μπολ και καλύψτε τις με λάδι. Κάθε φορά που τις χρειάζεστε στραγγίζετε από το λάδι και τις σερβίρετε. Όλο το λάδι που θα μείνει από την συντήρηση τους στο ψυγείο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικά μαγειρέματα γιατί έχει τέλεια αρώματα.
500γρ. πολύχρωμες μίνι πιπεριές
|
|
---|---|
10 ντοματίνια
|
|
4-6 σκελίδες σκόρδο
|
|
1/4 φλ. ελαιόλαδο
|
|
Λίγες σταγόνες ξύδι απο κρασί
|
|
2-3 κουταλάκια θυμάρι ή θρούμπι
|
|
Αλάτι
|
|
Πιπέρι
|
|
1 πρέζα πάπρικα
|
|
3-4 πιπεριές τσίλι
|
Arla Φρέσκο Τυρί κρέμα
|
|
---|---|
Φύλλα απο βασιλικό ή δυόσμο
|