Πιπεριές σαλάτα απο την Πάρο
35 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπ
Πιπεριές πολύχρωμες σαλάτα, όπως τις φτιάχνουν στην Πάρο. Μια μοναδική συνταγή απο την ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ.
Εκτέλεση
Για τις πιπεριές
Για το σερβίρισμα
Συντήρηση
Αν ψήσετε παραπάνω πιπεριές, διατηρούνται στο ψυγείο για αρκετές ημέρες. Φυλάξτε τις σε μπολ και καλύψτε τις με λάδι. Κάθε φορά που τις χρειάζεστε στραγγίζετε από το λάδι και τις σερβίρετε. Όλο το λάδι που θα μείνει από την συντήρηση τους στο ψυγείο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικά μαγειρέματα γιατί έχει τέλεια αρώματα.
Υλικά
Πολύχρωμες μίνι πιπεριές
|
500 γρ. |
---|---|
Ντοματίνια
|
10 |
Σκόρδα
|
5 σκελίδες |
Ελαιόλαδο
|
¼ κούπα |
Λίγες σταγόνες ξίδι απο κρασί
|
|
Θυμάρι ή θρούμπι
|
3 κ.γ. |
Αλάτι
|
|
Πιπέρι
|
|
Πάπρικα
|
1 πρέζα |
Πιπεριές τσίλι
|
4 |
Για το σερβίρισμα
Φύλλα απο βασιλικός ή δυόσμο
|
---|