Πένες µε Πέστο ντοµάτας και σκληρό τυρί ∆ανίας
45 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 35 λεπ
Από τον Σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου
Υλικά
Για τις πένες
|
Πένες
|
500 γρ. |
|---|---|
|
Φρέσκα φρέσκα κρεμμυδάκια
|
4 |
|
Φρέσκο βασιλικός
|
10 φύλλα |
| 150 γρ. |
Για τη σάλτσα πέστο
|
Βασιλικός
|
6 κλωναράκια |
|---|---|
|
Σκελίδες σκόρδου
|
2 |
| 65 γρ. | |
|
Σάλτσα σαντορινιά
|
80 γρ. |
|
Ελαιόλαδο
|
100 ml |
|
Κουκουνάρια
|
25 γρ. |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση