Πατατοκροκέτες με μοτσαρέλα
27 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Τραγανές πατατόκροκέτες με μαστιχωτή μοτσαρέλα, μανιτάρια και σπανάκι. Σερβίρονται απαραίτητα με μια βελούδινη σάλτσα τυριού που γίνεται σε 5 λεπτά. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Εκτέλεση
Για τις πατάτες
Για τα μανιτάρια και το σπανάκι
Για τις κροκέτες
Για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα τυριού
Υλικά
Πατάτες
|
1 κ. |
---|---|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
150 γρ. |
Σκελίδα σκόρδου σκόνη
|
1 |
Ρίγανη ξερή
|
1 κ.γ. |
200 γρ. | |
80 γρ. | |
Αλάτι, πιπέρι
|
Για τα μανιτάρια και το σπανάκι
2 κουταλιές | |
Μανιτάρια κομμένα σε φετάκια
|
400 γρ. |
Σπανάκι baby
|
150 γρ. |
Αλάτι,πιπέρι
|
Για τη σάλτσα τυριού
1 κ.σ. | |
Σκόρδα ψιλοκομμένες
|
3 σκελίδες |
300 γρ. | |
Ζωμός κότας ή νερό
|
200 ml |
Αλάτι, πιπέρι
|
|
Άνηθος ψιλοκομμένο
|
Για το τηγάνισμα
Ελάχιστο ελαιόλαδο
|
|
---|---|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|