Πατατοκροκέτες με μοτσαρέλα
27 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Τραγανές πατατόκροκέτες με μαστιχωτή μοτσαρέλα, μανιτάρια και σπανάκι. Σερβίρονται απαραίτητα με μια βελούδινη σάλτσα τυριού που γίνεται σε 5 λεπτά. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
|
Πατάτες
|
1 κ. |
|---|---|
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
150 γρ. |
|
Σκελίδα σκόρδου σκόνη
|
1 |
|
Ρίγανη ξερή
|
1 κ.γ. |
| 200 γρ. | |
| 80 γρ. | |
|
Αλάτι, πιπέρι
|
Για τα μανιτάρια και το σπανάκι
| 2 κ.σ. | |
|
Μανιτάρια κομμένα σε φετάκια
|
400 γρ. |
|
Σπανάκι baby
|
150 γρ. |
|
Αλάτι,πιπέρι
|
Για τη σάλτσα τυριού
| 1 κ.σ. | |
|
Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
|
3 |
| 300 γρ. | |
|
Ζωμός κότας ή νερό
|
200 ml |
|
Αλάτι, πιπέρι
|
|
|
Άνηθος ψιλοκομμένο
|
Για το τηγάνισμα
|
Ελάχιστο ελαιόλαδο
|
|
|---|---|
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
Εκτέλεση
Για τις πατάτες
Για τα μανιτάρια και το σπανάκι
Για τις κροκέτες
Για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα τυριού