Παπουτσάκια με κοτόπουλο
1 ω 5 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπ
&format=jpg)
Τα κλασικά παπουτσάκια γίνονται εύκολα, γρήγορα και πιο ελαφριά γεμίζοντάς τα με κοτόπουλο και τυρί κρέμα. Αν σας έχει περισσέψει ψητό ή βραστό κοτόπουλο από προηγούμενο μαγείρεμα, μπορείτε να το «μεταμορφώσετε» σε κάτι νόστιμο και δημιουργικό. Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
Για τις μελιτζάνες
Μελιτζάνες φλάσκες, μέτριες
|
4 |
---|---|
Λίγο ελαιόλαδο
|
Για τη γέμιση
Φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
|
800 γρ. |
---|---|
300 γρ. | |
50 γρ. | |
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
Δενδρολίβανο
|
2 κλωναράκια |
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
|
1 |
Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
|
2 |
Πετιμέζι
|
40 ml |
Μέντα, ψιλοκομμένο
|
¼ ματσάκι |
Τυρί φέτα, κομμένη σε κύβους
|
100 γρ. |
Σπόροι σουσαμιού
|
1 κ.σ. |
Ντοματίνια, κομμένα στη μέση
|
6 |
Αλάτι, πιπέρι
|
Εκτέλεση
Για τις μελιτζάνες
Για τη γέμιση
