Μπάρες βρώμης με πρωτεϊνούχο επιδόρπιο γάλακτος

Μπάρες βρώμης με πρωτεϊνούχο επιδόρπιο γάλακτος

Εκτέλεση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ
  • Ζεσταίνουμε ελαφρώς το μέλι και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τις πολτοποιημένες μπανάνες και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά με τις παλάμες μας έως ότου έχουμε μία μαλακή ζύμη.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο παραλληλόγραμμα τσέρκια 35Χ11 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.

Υλικά

ΥΛΙΚΑ
Επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein
400 γρ.
Καστανή ζάχαρη
130 γρ.
100 γρ. μέλι
Βρώμη
700 γρ.
Σταφίδες ξανθές
100 γρ.
Χοντροκομμένα καρύδια
100 γρ.
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
500 γρ. μπανάνες πολτοποιημένες