Λινγκουίνι με κιμά, δαμάσκηνο & καπνιστή πάπρικα
40 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπ
Μια συνταγή απο τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Υλικά
|
Λινγκουίνι
|
40 γρ. |
|---|---|
|
Ελαιόλαδο
|
1 κ.σ. |
| 1 κ.σ. | |
|
1 μικρό κρεμμύδια ψιλοκομμένο
|
|
|
Σκελίδα σκόρδου κομμένο σε λεπτές φέτες
|
1 |
|
5 δαμάσκηνα αποξηραμένα ψιλοκομμένα
|
|
|
2 πρέζες πάπρικα καπνιστή
|
|
|
Κιμάς μοσχαρίσιος
|
500 γρ. |
|
Worcester sauce
|
60 γρ. |
|
3 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένο
|
|
| 200 γρ. | |
|
Αλάτι
|
|
|
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση