Λαζάνια με μοσχαρίσια λουκάνικα
1 ω 40 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπ
Τέλειο φαγητό που τα μοσχαρίσια λουκάνικα και η λιωμένη μοτσαρέλα δίνουν ξεχωριστή γεύση. Αν θέλετε, με την ίδια γέμιση μπορείτε να φτιάξετε και κανελόνια ή κοχύλια γεμιστά. μια απολαυστική συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
|
450γρ. μοσχαρίσιο λουκάνικα (αφαιρείτε την εξωτερική μεμβράνη τους)
|
|
|---|---|
|
Φύλλα λαζάνια
|
200 γρ. |
|
2 σκελίδες σκόρδα ψιλοκομμένες
|
|
|
Ντομάτες κονκασέ
|
800 γρ. |
|
1 κουτ. του γλυκού ρίγανη ξερή
|
|
|
Μανιτάρια χοντροκομμένα
|
400 γρ. |
| 300 γρ. | |
| 200 γρ. | |
|
Ανθότυρο θρυμματισμένο
|
250 γρ. |
|
1 αυγά κατά προτίμηση βιολογικό
|
|
|
1/2 ματσάκι μαϊντανός (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένο
|
|
|
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|
Εκτέλεση