Κρέμα με επιδόρπιο γάλακτος

Κρέμα με επιδόρπιο γάλακτος

https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-krema-me-epidorpio-galaktos/

Εκτέλεση

  • Σε κρύο νερό μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα 600γρ. επιδορπίου γάλακτος μαζί με το μέλι.
  • Λιώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε πολύ λίγο ζεστό νερό, μέσα σε αυτά ρίχνουμε λίγο από το μίγμα του επιδορπίου γάλακτος, ανακατεύουμε και έπειτα το ενσωματώνουμε στο αρχικό μίγμα.
  • Μοιράζουμε στα 3 κυπελάκια του επιδορπίου γάλακτος το μίγμα και στο κέντρο του κάθε ενός βυθίζουμε από μία κουταλιά της σούπας επιδόρπιο γάλακτος με φράουλα και επιδόρπιο γάλακτος με blueberries.
  • Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου έως ότου δέσει.
  • Ξεφορμάρουμε βουτώντας για λίγα δευτερόλεπτα την κάθε συσκευασία σε ζεστό νερό και σερβίρουμε με κορν φλέικς.

Υλικά

Επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein
600 γρ.
Φύλλα απο ζελατίνη
10 γρ.
60 γρ. μέλι
1 συσκευασία επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein με φράουλα
1 συσκευασία επιδόρπιο γάλακτος Arla Protein με μύρτιλο
Corn flakes για το σερβίρισμα