2 τεμάχια φύλλο σφολιάτας βουτύρου
|
|
---|---|
1 κιλό μοσχάρι απο ελιά, κομμένο σε μικρούς κύβους
|
|
100 γρ. | |
1 κρεμμύδια ψιλοκομμένο
|
|
1 πράσα ψιλοκομμένο
|
|
Σκόρδο ψιλοκομμένες
|
2 σκελίδες |
1 κουταλιά σούπας πελτέ απο ντομάτες
|
|
Λευκό ξηρό κρασί
|
100 ml |
250 ml ζωμός κρέατος
|
|
Τριμμένα τυριά Arla Pasta & Gratinar
|
300 γρ. |
1 μεγάλο καρότα τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
|
|
Φύλλα απο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένα
|
|
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο για το άλειμμα
|
|
Αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
|