Κοτόπουλο με μοτσαρέλα
45 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπ
Το φιλέτο κοτόπουλο με μοτσαρέλα και βασιλικό θα το λατρέψετε. Γίνεται απίστευτα γρήγορα, με λίγα υλικά και αν το συνοδέψετε με ένα χιονάτο ρύζι ή τηγανητές πατάτες, θα γίνει το αγαπημένο των παιδιών! Μια συνταγή απο την ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Υλικά
|
Κοτόπουλο στήθος
|
4 φιλέτα |
|---|---|
|
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
|
1 |
|
Σκελίδες σκόρδου λιωμένες
|
4 |
| 50 γρ. | |
| 4 φέτες | |
|
Ντομάτες τριμμένη στον τρίφτη (κονσέρβα)
|
500 γρ. |
|
Ντομάτες πελτέ
|
2 κ.σ. |
|
Ελαιόλαδο
|
2 κ.σ. |
|
Σκόρδα σκόνη
|
1 κ.γ. |
|
Ρίγανη ξερή
|
1 κ.γ. |
|
Θυμάρι ξερό
|
1 κ.γ. |
|
Πάπρικα σε νιφάδες
|
1 κ.γ. |
|
Πιπέρι τσίλι ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
|
1 |
|
Βασιλικός
|
11 φύλλα |
|
Αλάτι, πιπέρι
|
Εκτέλεση