Κις Λορέν με πιπεριές, σπανάκι και Arla Havarti

Κις Λορέν με πιπεριές, σπανάκι και Arla Havarti

Μια λαχταριστή Κις Λορεν με Arla Havarti
https://www.arlafoods.gr/recipes-in-greek/-kis-me-arla-havarti/

Εκτέλεση

  • Για τις πιπεριές: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 Co. Βάζετε τις πιπεριές σε ταψί (στρωμένο με αλουμινόχαρτο για εύκολο καθάρισμα) στη μεσαία θέση. Ψήνετε για 20’ μέχρι να μαυρίσει ελαφρώς η φλούδα και να αρχίσει να σκάει. Τις γυρίζετε προσεκτικά και επαναλαμβάνετε για άλλα 20’. Όταν είναι έτοιμες, αφαιρείτε τη φλούδα και κόβετε σε λωρίδες. Για την Κις: Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180-200 Co. Ανακατεύετε στο μίξερ τα αυγά με την κρέμα. Αλατοπιπερώνετε. Σοτάρετε το κρεμμύδι με λίγο λάδι. Βάζετε το σπανάκι σε στρώσεις ξεκινώντας από τον πάτο της ζύμης και προσθέτετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Καλύπτετε με το Arla Havarti. Περιχύνετε με το μείγμα αυγών / κρέμας και ψήνετε για 45 λεπτά.

Υλικά

Ζύμη για τάρτες (έτοιμη ή παρασκευής σας)
Αυγά
5
¾ φλιτζάνι
Σπανάκι
90 γρ.
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1
Πιπέρι Φλωρίνης (ή και άλλες) που έχετε ψήσει στον φούρνο και κόψει σε λωρίδες.
1 φλιτζάνι
2 κούπες
Αλάτι
Πιπέρι