Κις Λορέν με τυριά και μπέικον
1 ω 30 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπ
Η πιο φημισμένη αλμυρή τάρτα γίνεται η πρωταγωνίστρια του κυριακάτικου brunch. Μια συνταγή απο τον ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ.
Υλικά
Για τη ζύμη μπριζέ
| 125 γρ. | |
|
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
250 γρ. |
|
Νερό κρύο
|
125 γρ. |
|
Αλάτι
|
1 πρέζα |
|
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
|
Για τη γέμιση
| 50 γρ. | |
| 150 γρ. | |
|
Arla κρέμα γάλακτος πλήρης
|
γρ. |
|
Μπέικον
|
500 γρ. |
|
500 γρ. κρεμμύδια ξερό, ψιλοκομμένο
|
|
|
3 αυγά
|
|
|
Γάλα
|
150 γρ. |
|
Αλάτι
|
1 πρέζα |
|
Πιπέρι
|
1 πρέζα |
Εκτέλεση
Για τη ζύμη μπριζέ
Για τη γέμιση