Κις λορέν με ποικιλία τυριών & ντοματίνια
1 ω 30 λεπ
•
Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπ
&format=jpg)
Η «διάσημη Γαλλίδα», σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή, θα σας αναδείξει σε μάστερ της κουζίνας. Μια συνταγή του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ.
Υλικά
Για τη ζύμη μπριζέ
125 γρ. | |
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
|
250 γρ. |
Νερό κρύο
|
125 γρ. |
Αλάτι
|
1 πρέζα |
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
|
Για τη γέμιση
Arla κρέμα γάλακτος
|
200 γρ. |
---|---|
100 γρ. | |
100 γρ. | |
100 γρ. | |
3 αυγά
|
|
Γάλα
|
200 γρ. |
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
|
1 πρέζα |
15 ντοματίνια
|
Εκτέλεση
Για τη ζύμη μπριζέ
Για τη γέμιση
