Κόβετε 12 στρογγυλές φέτες από τη ζύμη της πίτσας, με διάμετρο περίπου 9 cm.
Τοποθετείτε περίπου ½ κουταλιά Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα με μυρωδικά σε κάθε μία από τις φέτες της ζύμης. Προσθέτετε το ζαμπόν, τη μοτσαρέλα και τον βασιλικό στο κέντρο της κάθε φέτας. Κλείνετε κάθε φέτα ζύμης και πιέζετε ώστε να σχηματιστεί ένα μπαλάκι με τα υλικά στο κέντρο.
Δένετε με σπάγκο τη ζύμη ώστε να σχηματιστούν λωρίδες. Τοποθετείτε τα μπαλάκια πίτσας με το κάτω μέρος τους επάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αλείφετε με χτυπημένο αυγό.
Ψήνετε στη μέση του φούρνου για 8-10 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Κόβετε τον σπάγκο και καρφώνετε ένα μικρό κλαδάκι δενδρολίβανου επάνω σε κάθε μπαλάκι πίτσας. Σερβίρετε μαζί με το τυρί κρέμα που περίσσεψε.