Γλυκειά κολοκυθόπιτα
Η κολοκυθόπιτα είναι ένα τυπικό επιδόρπιο για την αμερικανική Ημέρα των Ευχαριστιών ("Ημέρα των Ευχαριστιών"). Αλλά έχει γίνει επίσης πολύ δημοφιλές για το Halloween. Αυτή η συνταγή τονίζει την υπέροχη γεύση της με τα ζεστά αρώματα κανέλας και τζίντζερ.
Υλικά
Γέμιση
|
Κολοκύθες
|
250 γρ. |
|---|---|
|
Αυγά
|
2 |
|
Ζάχαρη
|
160 γρ. |
|
Τριμμένη κανέλα
|
1 κ.γ. |
|
Αλάτι
|
1 πρέζα |
|
Αλεύρι
|
2 κ.σ. |
| 200 ml |
Βάση
|
Αλεύρι
|
180 γρ. |
|---|---|
|
Ζάχαρη
|
2 κ.σ. |
| 125 γρ. | |
|
Κρόκος αυγού
|
1 |
Πρόταση σερβιρίσματος
| 100 ml | |
|
Ψιλοκομμένοι κολοκυθόσποροι
|
Εκτέλεση